Saluda del Alcalde

Salutació de l’Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Tibi, ferramenta útil i pràctica per a que la comunicació amb la població siga fluida, fàcil i directa en un món cada vegada més ràpid i global.

Mitjançant aquesta pàgina web podeu conèixer un poc més el nostre municipi: la nostra organització municipal, els nostres projectes, les nostres activitats i també els nostres atractius naturals i culturals. A més, aquesta web és un portal de transparència que també facilita els tràmits que s’hagen de fer amb l’ajuntament a través de la nostra seu electrònica.

Tot i això, no dubteu en visitar-nos en persona i gaudir dels paratges, les tradicions i la bellesa de Tibi. Us esperem!

José Luis Candela Galiano. Alcalde de Tibi

———-

Saluda del Alcalde

Bienvenidos a la página web del ayuntamiento de Tibi, herramienta útil y práctica para que la comunicación con la población sea fluida, fácil y directa en un mundo cada vez más rápido y global.

Mediante esta página web podéis conocer un poco más nuestro municipio: nuestra organización municipal, nuestros proyectos, nuestras actividades i también nuestros atractivos naturales y culturales. Además, esta web es un portal de transparencia que también facilita los trámites que se hayan de hacer con el ayuntamiento a través de la sede electrónica.

Así y todo, no dudéis en visitarnos en persona y disfrutar de los parajes, las tradiciones y la belleza de Tibi. ¡Os esperamos!

José Luis Candela Galiano
Alcalde de Tibi