965 61 71 02 - Plaza España, 1 - Oficinas en Avda. Foia de Castalla, 10 - 03109 TIBI ajuntament@tibi.es

Tibi acollirà les finals de les lligues de Palma i Llargues de pilota valenciana els propers dos caps de setmana Aquest dijous 20 de juny s’han presentat a Tibi les finals de la 40a Lliga de Llargues i la 32a Lliga de Palma Trofeu Diputació d’Alacant 2024 de pilota valenciana. Les dos es disputen el diumenge 23 i el cap de setmana del 29-30 de juny al carrer Major de la localitat de Tibi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tibi i el Club Pilota Tibi.

Per a José Luis Candela, Alcalde de Tibi, “l’Ajuntament de Tibi sempre está col·laborant amb el Club de Pilota, al municipi hi ha una gran afició i una gran tradició, i és un gran orgull tindre una altra volta les finals en la població. Estem treballant de valent perquè tot isca genial, tenim tres equips que han aplegat a la final i esperem que tots i totes gaudisquen de les finals”.

Lliga de Palma

Les primeres finals a celebrar-se seran les de la 32a Lliga de Palma. Aquest diumenge es tancaran les categories de Primera, Segona i Tercera. En Primera, l’equip amfitrió, TIbi, s’enfrontarà al líder de la fase regular, Benidorm, després de dos semifinals ben distintes. L’equip benidormer va vèncer amb solvència al JVRC Nel de Murla, mentre que Tibi es va classificar per a la final després per només un sol joc de diferència davant Laguar A. La final es jugarà a partir de les 11.30 hores.

En segona categoria, Tibi tindrà altre representant en la final. Els locals mesuraran les seues forces davant el CPV La Rectoria a les 17.30. La final de Tercera serà la que òbriga el matí de pilota a Tibi. La partida entre CPV Benimantell i CPV Xàbia se disputarà a partir de les 9.30 hores.

Lliga de Llargues

Les finals de la 40 edició de la Lliga de Llargues se celebraran el cap de setmana del 29 i 30 de juny. Les categories de Primera, Segona, Tercera i Juvenils coneixeran els seus nous campions també al carrer Major de Tibi.

En primera categoria, Benidorm, líder de la fase regular, va vèncer a semifinals amb autoritat al CPV Sella. Per la seua part, Top Recambios Castells va sumar el triomf davant el CPV Parcent de forma més ajustada. La final entre els dos primers de la fase regular serà el diumenge 30 de juny a les 11.30 hores.

En Segona, Laguar i La Rectoria A seran els protagonistes. La final tindrà lloc el dissabte 29 a les 18 hores. Quant a la tercera categoria, Tibi tindrà un representant en la final. El seu rival pel títol serà La Vila Joiosa. La final serà el dia 29 a les 16 hores. Per últim, en la categoria juvenil, Murla i Orba es veuran les cares a la final, que es disputarà el diumenge a les 9.30 hores.

 

gatos en adopción