965 61 71 02 - Plaza España, 1 - Oficinas en Avda. Foia de Castalla, 10 - 03109 TIBI ajuntament@tibi.es

L’equip local s’enfrontarà al líder de la fase regular, Benidorm, pel títol de Primera

La 32 edició de la Lliga de Palma arriba a la seua fi aquest cap de setmana al carrer Major de Tibi. El diumenge se tancaran les principals categories amb la partida pel títol mentre que les categories de formació se disputaran la pròxima setmana. 

En Primera, Benidorm i Tibi buscaran el títol després de dos semifinals ben distintes. L’equip benidormer va vèncer amb solvència al JVRC Nel de Murla en les dos partides de semifinals per 3 per 10 i 10 per cap. 

En canvi, Tibi es va classificar per a la final després de fer una magnífica partida d’anada, on va aconseguir la victòria 10 per 3, però a la partida de tornada van caure derrotats 10 per 4 al carrer de Laguar. Un sol joc de diferència entre els dos equips va decidir el finalista.

Els tibers jugaran la final al seu carrer davant Benidorm, que ha clavat al seu equip en les dos finals del joc a ratlles i busquen fer doblet. La final de primera categoria serà a partir de les 11:30 hores. 

En segona categoria, Tibi tindrà altre representant en la final. Els locals mesuraran les seues forces davant el CPV La Rectoria a partir de les 17:30 de la vesprada, quan el sol ja no pegue tan fort. Els tibers van superar en les dos partides al CPV Benimagrell (3-10 i 10-5) mentre que La Rectoria, que va ser líder de la fase regular, va superar també el CPV Poble Nou de Benitatxell.

La final de Tercera serà la que òbriga el matí de pilota a Tibi. La partida entre CPV Benimantell i CPV Xàbia se disputarà a partir de les 9:30 hores. Els xabiencs van guanyar el CPV Benifallim en les dos partides (7-10 i 10-3) mentre que els benimantelluts van caure en la partida de tornada davant el CPV Polop, però es van poder clavar en la final per dos jocs (7-10 i 9-10).

Pilota Valenciana