965 61 71 02 - Plaza España, 1 - Oficinas en Avda. Foia de Castalla, 10 - 03109 TIBI ajuntament@tibi.es

Tibi fa un pas avant en la Promoció del Turisme amb la creació de la Comissió Interdepartamental de Turisme

En un esforç per a enfortir el desenvolupament turístic i promoure la riquesa cultural i natural del nostre municipi, l’Ajuntament de Tibi, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local, ha constituït oficialment la Comissió Interdepartamental de Turisme. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Estratègic de Turisme 2023-2025, en el qual s’està treballant i que marca una fulla de ruta clara per a posicionar Tibi com un destí turístic de referència i de qualitat.

La nova comissió, que integra representants de diferents departaments municipals, treballarà de manera coordinada per a implementar les accions definides en el Pla Estratègic de Turisme. Aquest pla inclou diverses estratègies per a dinamitzar l’activitat turística, crear nous serveis, fomentar la professionalització del sector i promoure la sostenibilitat.

A més, l’Ajuntament de Tibi ha iniciat els tràmits per a pertànyer a la Xarxa de Municipis Intel·ligents, la qual cosa permetrà aprofitar les tecnologies avançades per a millorar la gestió turística i oferir serveis innovadors als visitants. Paral·lelament, s’estan realitzant gestions per a recuperar la denominació de Tibi com a “Municipi Turístic”, un reconeixement que reforçarà el nostre atractiu i visibilitat en el panorama turístic regional i nacional.

Una aposta ferma des de la Regidoria de Turisme

La regidora de Turisme, Pilar Fernández, va manifestar la seua ferma convicció en el potencial turístic de Tibi. “Creiem en un turisme de qualitat, que preserve la nostra naturalesa, que siga sostenible i que pose en valor el nostre entorn únic. Amb la creació d’aquesta comissió i la implementació del Pla Estratègic, estem fent passos importants cap a un futur turístic pròsper i respectuós amb el medi ambient”, va afirmar.

Comisión de Turismo