965 61 71 02 - Plaza España, 1 - Oficinas en Avda. Foia de Castalla, 10 - 03109 TIBI ajuntament@tibi.es

El passat diumenge 29 d’octubre Tibi es va tornar a tenyir de rosa en la VI Marxa contra el Càncer organitzada per la Associació contra el Càncer Seu de Tibi, en col·laboració amb l’Ajuntanent i nombroses entitats solidàries que s’han unit a un acte social important.

Expressar l’agraïment a les més de 600 persones que han convertit Tibi en una marea rosa per tots els seus carrers, mostrant així el compromís de la nostra comunitat per una bona causa.

Una jornada dn la qual el temps esplèndid ha acompanyat, i l’emoció, companyerisme, alegria i l’animació musical afegiren un toc especial a l’ocasió. L’ambient va ser vertaderament inspirador, recordant-nos la importància d’unir-nos en la lluita contra el càncer.

Al començament de l’acte es va llegir el manifest, el qual vos pengem sencer. I quan va acabar l’acte es va degustar una picaeta en el poliesportiu.

Des de la Regidoria de Comunicació es van habilitar els mitjans per a realitzar un vídeo de la jornada, que ja podeu visualitzar i gaudir en el Canal de YouTube.

Des de l’Associació contra el Càncer i de la mà de la seua presidenta desitgen agrair a tots els patrocinadors per la seua generosa contribució, que va ser fonamental per a l’èxit d’aquesta marxa. En particular, estenem el nostre agraïment a ANEM AVANT pels seus deliciosos dolços casers, fets amb estima i artesania per les socies. Aquests detalls fan que la picaeta solidària siga encara més significativa.

 

Manifiesto Cáncer de Mama 2023