965 61 71 02 - Plaza España, 1 - Oficinas en Avda. Foia de Castalla, 10 - 03109 TIBI ajuntament@tibi.es

V CONCURS DE TARGETES DE NADAL

La màgia del Nadal està a punt d’arribar a Tibi, i quina millor manera de celebrar-la que unint cors i talents. Enguany, volem convidar-vos a tots a participar en el nostre concurs nadalenc, on la creativitat i l’alegria s’entrellaçaran per a crear moments inoblidables.

Has sentit alguna vegada l’emoció de compartir el Nadal amb la teua comunitat? Este és el moment perfecte per a fer-ho. Volem que cada carrer, cada racó del nostre benvolgut poble s’il·lumine amb l’esperit nadalenc. Tots tenim una cosa especial a aportar, ja siga a través de decoracions brillants, receptes tradicionals o, fins i tot, històries que ens òmpliguen de calidesa.

Este concurs no sols es tracta de guanyar premis, sinó de construir records que perduraran en el temps. Imagina la lluentor en els ulls dels xiquets en compartir les seues targetes de Nadal, en decorar-les en família, La màgia està en la participació de tots, en la unió de les nostres mans i cors.

Així que uneix-te a nosaltres en esta bonica celebració! No importa com de grans o xicotetes siguen les teues idees, cada aportació suma i fa que el nostre poble resplendisca amb llum pròpia. Construirem junts un Nadal inoblidable, ple d’amor, solidaritat i moments especials.

 

V Concurso Tarjetas de Navidad